Indmeldelse

Bliv del af det gode buefællesskab!

Vores kontingenter er som følger:

Senior/Junior 19 til 99 år450 kr. pr. kvartal
Junior fra 19 til 25 år450 kr. pr. kvartal
Ungdom fra 0 til 18 år 1)300 kr. pr. kvartal
Passiv medlemskab 2)280 kr. pr. år
Gæstemedlem <18 år 3)210 kr. pr. kvartal
Gæstemedlem >18 år310 kr. pr. kvartal

1) Skiftet fra Ungdom til Junior sker førstkommende kvartal efter medlemmet er fyldt 19 år. Kassereren flytter medlemmet.

2) Medlemmer af andre klubber kan optages som gæstemedlem.

3) Et passivt medlemskab giver samme adgang til klubben som et normalt medlemskab, men selvfølgelig undtaget at skyde med bue. Denne form for medlemskab benyttes typisk af forældre og ”gamle” bueskytter, der ikke længere er aktivt skydende, men som fortsat ønsker at støtte klubben økonomisk og opretholde en nær tilknytning til klubben.


Sådan melder du dig ind

Husk at du kan prøve at skyde inden du melder dig ind i klubben. Når du er klar til at melde dig ind, kan du bruge linket i toppen af siden eller klikke her. Vælg det hold du vil skyde på, hvorefter du vil blive bedt om at udfylde en formular. Når den er sendt, får kassereren besked på at du ønsker oprettelse.

Når kassereren har oprettet dig får du en mail med mere info og link til at tilknytte dit betalingskort. Kontingentet bliver derefter trukket automatisk.
Hvis der skulle være nogen bump på vejen, kontakt kasseren på mobil 21 44 43 91 eller kasserer@koegebueskyttelaug.dk.

Skulle du mod al forventning på et tidspunkt at ønske at forlade klubben og melde dig ud, kan dette gøres i "Indstillinger" i din automatisk tilknyttede Holdsport profil. Skyldes der for kontingent er det ikke muligt at melde sig ud via Holdsport, i så fald skal du kontakte kassereren.

First slide
First slide
First slide